Min konserthelg

Hello My Darlings!
 
Vilken underbar helg jag har haft. Bon Jovis konsert på Stockholm Stadion på fredagen och sen P!NKs konsert på söndagen i Globen. Och lördagen spenderades i Västerås hos Pamel. Men vi tar det från början. 
 
På fredagen åkte jag upp till Stockholm där jag mötte upp Pamela. På kvällen tog vi oss till Stockholm Stadion för att gå på Bon Jovis konsert. Den första i Svergie på 12 år! Gissa om jag har haft abstinens..... Scenen var uppbyggd som grillen på Buick.
 
Sammanlagt spelade bandet i ca 2, 5 timmar och det var den ena efter den andra av mina favoritlåtar. Gladaste överraskningen var det första extranumret Dry County. Filmade några låtar med lilla älsklingskameran, men då den tragiskt nog dött, så får ni se det vid senare tillfälle. På begäran av Jon själv, så filmade jag och stora delar av publiken Wanted dead or alive med mobilen. Suverän sång i en mobilhimmel.
 
Kritikerna får säga vad de vill om spelningen, men jag är ingen kritiker. För mig var det ren kärlek i varje låt. Vissa låtar betyder mer än andra, men vilken kväll det var för mig. Älskade varje sekund och hoppas att de kommer tillbaka snart igen.
 
Vid lunchtid på lördagen åkte vi till Västerås då Pamela bor där. Vi shoppade lite eller rättare sagt Pamela shoppade och jag var sällskap. På kvällen åt vi smörgåstårta och kollade på Champions League-finalen i fotboll mellan Bayern Munchen - Dortmund då Pamela ville se den. Bayern vann till frökens glädje. Resten av kvällen pratade vi bort precis som sig bör.
 
På söndagen åkte jag tillbaka till Stockholm och möttes av ett underbart härligt spöregn när jag klev av tunnelbanan vid Medborgarplatsen. Kul...... Tur att jag hade regnjackan med mig i resväskan. På eftermiddagen träffade jag Sara och Annika på Chill som ligger vid Medborgarplatsen där vi tog ett glas och åt lite kvällsgott.
En nachotallrik är aldrig fel.
 
Sen bar det av till Globen för att avnjuta P!NKs spelning. Vilken scenshow vi bjöds på! Bara att inse att hon är 2000-talets Madonna och lite till. Spelningen varade i ca 2 timmar och då hann hon sjunga 19 låtar, få presenter av fans, skriva autografer och fastna med ena klacken i sin scenhiss. Hon bjöd dessutom på sång, attityd och akrobatik i lina över scen och publiken.
 
Jag är så nöjd med helgen, så det var synd att den skulle ta slut. Men jag har ju alltid mina minnen.

Ge mig mera Bon Jovi nu!

Lyckrus, lätt euforisk, upprymd och en önskan om att få mera finns i min kropp. Konserten var fantastiskt bra, så bra. Ge mig mera!!!!!!

På väg mot huvudstaden

Äntligen sitter jag på bussen som tar mig till huvudstaden och kvällens konsert med Bon Jovi. Som jag längtat efter denna dag!!!!!
 

Vilken helg att se fram emot

Ja, det kan man lugnt säga att jag har. Imorgon åker jag upp till Stockholm för att se Bon Jovis konsert på Stockholm Stadion med Pamela. Vi blir kvar över natten i Stockholm, sen följer jag med henne tillbaka till Västerås på lördagen för att hitta på något skoj och umgås. På söndagen åker jag upp till Stockholm igen för att på kvällen gå på Pinks konsert i Globen. Vilken helg det kommer att bli!

Skulle behöva ett kikarsikte

Nej, jag ska inte skjuta någon om det var din första tanke. Men mentalt tror jag att jag skulle behöva ett kikarsikte. Jag har varit så oerhört ofokuserad de senaste veckorna, mer än vanligt, och det har inte alltid varit enkelt att få saker gjorda då. Träningen har varit mitt lilla ankare och koncentrationspunkt, vilket verkar ha hjälpt massor. Jag har även varit duktig och gjort saker med vänner. Men vissa dagar har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Ganska många av dagarna om man ska vara ärlig. Det är som om hjärnan inte riktigt orkat. Tur att man har massor av minisemestrar snart, så man får göra något annat än att bara vara hemma. Först ut är Bon Jovis spelning i Stockholm på fredag. Som jag längtar.....

Hotellfrukost

Den hotellfrukosten visste vad den tog. Så lagom härligt mätt efter att spenderat ca timmen på Elite Stora Hotellet med SvD framför mig. Nu blir det sömn några timmar innan solen lockar upp mig igen :) Kanske skulle sova på balkongen.....

En vecka går fort

Oj, har det redan gått en vecka sen jag skrev något. Tiden bara springer på och jag har visst inte riktigt hunnit med. Förra veckan ägnades förvisso åt att vara sjuk till större delen. Sen lockade det fina vädret ut mig på balkongen lite då och då, jag var ju inte direkt frisk, för jag ville också få lite solstrålar över mig. Vågade inte ge mig ut på några längre äventyr. Hostar gör jag fortfarande och snorar därefter. Sketna virus!
 
Men jag lovar, jag tog det lugnt på HIT-passet idag. Kroppen orkade inte med så mycket annat. Och jag "vilade" lite då och då under passet genom att heja på och pusha motionärerna till att ta i lite till och kämpa på. Sen blev det visst jag som höll i finalövningen idag, då det var min idé till vad vi skulle göra. De fick helt enkelt rusha diagonalt över salen utifrån olika startpositioner. Måste dock utveckla den lite mera så de inte behöver stå stilla och vänta på sin tur.
 
Nu har man fått lite mat i magen och duschen väntar. Sen blir det till att jobba varje natt, dock ej fredag, fram till onsdag morgon nästa vecka. Då tar blir det lite schemalagd ledighet.

Virrig?

Inse att man är trött och febrig när man skickar sms till sig själv i jakt på en spinvärd tills imorgon........

Alldeles gratis

Förkylning med tillhörande feber bortskänkes helt utan kostnad. Kan levereras omgående
 
*host, host, snörvel.....*

RSS 2.0