Bra start på kvällen och veckan

Dagens Skivstång/Spinpass började i helt rätt stil. Första uppvärmningslåten var nämligen denna: 
 
När vi kom in i spinsalen, så dök denna pärla upp mitt i passet. Blev lite extra motstånd och fullt ös på denna frökens ben då. 
 
Nu ska jag ta bussen hem till mannen min och vänta på att han ska komma hem från sitt kvällsskift. Vi sover vanligen inte hos varandra mitt i veckorna, men vi passar på när tillfälle erbjuds. Han jobbar kvällsskiftet och jag har fridagar och vem kan då motstå kvalitetsmys mitt i vardagen.

Jobbfest ikväll

Så var man vaken denna lördagsmorgon. Sitter i vardagsrummet och äter min frukost. Kvar i sängen ligger Mattias och sover. Känns så bra i hela kroppen att veta att han finns inom samma väggar som mig. Är jag kär? Upp över öronen och lite till.
 
Igår var vi på bio och såg skräckfilmen The conjuring. Rekommenderas varmt om ni gillar skräckfilm.
 
Ikväll lämnar jag dock kvar honom i lägenten för jag ska på jobbfest utanför stan. Det ska bli riktigt skoj! Utekvällarna med folket på jobbet brukar vara riktigt skoj, så denna kväll kommer nog inte vara något undantag. Men jag tror inte att Mattias kommer att vara sysslolös. Han har med sig tvätt, då han hans tvättmaskin bestämde sig för att döden dö, och jag har frivisning i helgen på alla C Mores kanaler, så han har hockey att se på hela kvällen. Självklart har jag köpt hem till snacks och annat gott till honom. Jag tror han kommer att klara sig alldeles utmärkt.

Spinteknikutbildning

Jag står just nu och väntar på bussen nere på stan. Det är förvisso knappt 2 timmar tills jag börjar jobba, men jag ska ducha och äta kvällsmat på jobbet istället för att stressa hem och cöra detsamma på knappt en timme innan jag ska till jobbet.
 
Ikväll har jag varit på Spinteknikutbildning på Friskis tillsammans med ett gäng andra spinvärdar. Jag gick utbildningen för ett par år sen, men kände att det var dags att fräscha upp kunskapsbanken lite. Det är alltid nyttigt. Vet inte om jag tycker att jag lärde mig något nytt och jag fick inga påpekanden under passet vi körde. Men det betyder inte att min spinteknik är perfekt.
 
Vädret har visat sina fina höstsidor idag

Jag ska bara.....

Jag skulle bara köpa lite nya strumpor innan jag gick till Bolaget. Jag fick även med mig ett par jeans, en långärmad t - shirt, pyjamasbyxor och trosor hem. Så kan det gå.

Morgonmys

Själv har jag precis ätit lite frukost framför morgontvn och ser solen sakta värma upp staden denna höstmorgon. Själv strålar jag ikapp med solen då älsklingen min ligger kvar i sängen och sover så gott, så gott.

Bra avslutning på torsdagen

Pytschhh...... Mat, en kall cider ochhockey är perfekt nedvarvning efter ett svettigt och tufft Skivstång / Spin-pass

Spontangåva

Igår var jag hemmaen kort sväng hos Mattias, inklämt mellan ett möte på jobbet och Skivstångspass på kvällen innan jobbet. Jag fick sällskap på bussen när jag skulle åka hem och hämta träningsväskan.
Mattias Jr tyckte det var skoj att få åka buss
 
Jag fick denna sötnos av mannen min igår. Me löve......
 

Trött hjärna?

Satt just och undrade varför inte äggvattnet började koka någongång och gick ut i köket. Kan ju vara bra att slå på plattan också.....

Skön granne

Lånade en extra hammare av mina grannar i förra veckan och lämnade den åter för en stund sen. Mannen är 65+ och följande konversation utspelade följde
S: Tack för lånet
G: Var så lite så. Gick det bra?
S: Det gick jättebra. Det var smidigt och gick fort med två hammare.
G: Du har väl inte slagit ihjäl allt för många med den?
S: Nej, bara några stycken
G: Det är svinn. Helt ok.....

Inse att jag har sköna grannar

Favoritfrukost

Detta är aldrig fel
 

Snabbuppdatering

Snart är sovrummet klart. Weeee!!!!!

Ibland gäller det att tänka till

När folk blir sjuka och andra inte har dragkrok på bilen och sen inte vill köra en liten lastbil, ja då får man använda apostlahästarna och använda sin cykel som kärra. Längsta listen lite över 4 meter lång, men cykeln tar all tyngd så.det var bara att gå. Var väl hemma efter ca halvtimmen. Skön promenad i solen.
 

RSS 2.0