Fruktbar

Händer lite i lokala ICA-butiken när man är borta några dagar. Tror denna fruktbar kan bli populär hos mig när jag inte orkar fixa med frukten själv
 

Våga behålla barnasinnet

På väg ner till stadens centralstation sitter det en fotoutställning längs med övre delen av väggarna. När jag såg denna bild, kändes det som att det kommer att vara jag som pensionär.
 

Resultat av shoppinglördagen

 Detta är resultatet av min shopping i lördags. Ett par nya vardagsgympaskor, ett par shorts, 3 t-shirtar och 3 par otroligt bekväma trosor. Passade även på att beställa nya linser när jag kom hem från A6, vårt stora köpcentra. Plånboken muttrade och blev lite tvär som vanligt medan kontokortet blev hur glatt som helst av att bli använt så mycket. Inte dumt med lite skatteåterbärning ibland.

Shoppinglunch

Man blir hungrig av att shoppa. Hittills har jag hittat ett par shorts och tre t-shirtar.
 

Hotellfrukost nu igen

Lite av det jag hittade på Hotell Birger Jarl i Stockholm

Perfekt avslut på nationaldagen

Vid 19-snåret träffade jag Anna utanför Vapiano, stället vi skulle äta på. Vi god mat och lättdrucket vitt vin. Efter maten blev det en drink. Det var så himla skoj att träffa Anna igen. Vi kom fram till att det var 12 år sen  i träffades. Då var Julia, hennes äldsta, fortfarande en liten liten bebis. Vi pratade, precis som förr, en massa om allt möjligt. Och vi kom fram till att måste göra om detta snart igen. Och att det INTE ska ta 12 år till nästa gång. 

En bra start på nationaldagen

Igår firade jag min systerdotters och tillika gudbarn Saras student. Det var en härlig och rolig dag. Massor av glädjetårar, kramar, skratt och glädjerop av studenten. Lite kort kommer när jag kommit tillbaka till mitt hem, då de finns i min kamera.
 
Tidigare idag lämnade jag min syster och hennes familj och åkte till mitt hotell för natten. Men inte innan vi fikat på överbliven studenttårta. Sen begav jag mig in till Kungsträdgården.  Där pågår visst Smak av Stockholm,  en matfestival av något slag. Kände dock i för att trängas med allt folk, för mycket folk var det på plats i det vackra vädret, så jag gick bort till TGIF, Thank God It's Friday, och satte mig i loungen. Två glas rose och en tallrik Chicken Quasidilias ( eller hur det nu stavas ) slank ner i min mage som sen lunch medan jag läste min bok och njöt av solen. 
 
Hittade även "mitt andra hem" inte långt från hotellet.
 
Nu sitter jag på mitt hotellrum och väntar på att Anna, min ungdomsvän, ska höra av sig. Vi har inte setts på ca 14 år! men har haft lite kontakt via FB, så vi bestämde att det var dags att träffas. Har hört ett rykte om italiensk mat ikväll.

Mot huvudstaden nu igen

Sitter bekvämt bakåtlutad i ett säte på X2000 och är på väg mot huvudstaden igen. Imorgon tar nämligen min yngsta systerdotter Sara och tillika mitt gudbarn studenten. Ska bli skoj att träffa syrran och hennes familj igen. Och på torsdag ska jag träffa min ungdomsvän Anna som jag inte träffat på ca 14 år! På fredag är jag åter hemma hos husdraken och resten. Nu ska hugga in i min frukost då jag åkte till tågstationen direkt från jobbet.

Depeche Mode till Sverige

Meddela nu era vänner och goingar i livet att Depeche Mode kommer till Sverige den 27 juni för att spela på Globen. Så kan det bli när festivaler blir inställda, Själv kommer jag fullfölja min plan att åka till Köpenhamn och se dem där.

Bon Jovi t-shirt

Jag var bara tvungen att ha med mig denna t-shirt från konserten
 

Nätshopping

Vissa shoppar kläder när de ändå är på stan och shoppar en födelsedagspresent. Susanne är dock inte impad av vädret, så hon satte sig vid datorn istället. Och Susannes lilla paket blev helt enkelt så mycket större. Tur att film och musik är något som ligger mig varmt om hjärtat.

RSS 2.0