Inte riktigt överens

Jag och tiden är inte riktigt överens om hur dygnet ska räcka till just nu, vilket ni säkert märkt. Jag har tänkt flera gånger att jag ska blogga om både det ena och det andra, men som vanligt ska andra saker göras. Så jag bjuder på en liten bildkavalkad istället.
Mörkret inbjuder till att tända ljus, men det är dags att byta ut dessa tror jag
 
Hockeykväll med älsklingen med perfekta hockeygodiset
 
Detta mina vänner är mammas hemmagjorda äppelmos. I'm in heaven...... 
 
Ooch nästa gång HV71 möter Brynäs, så kommer Brynäs åka på stryk. Minns vart ni läste det först.

Mot jobbet och klockan är 04.50

Någon som har en kudde att låna ut..... Alldeles för tidigt på dygnet om ni frågar mig. Tur att det bara kommer att vara så här var 10:e vecka.

Hockeytisdag

Igår var det dags att gå på hockey igen. HV71 tog emot ett ivrigt Leksand i en stad som ville se en vinst för favoritlaget. Jag var där med hjärtat och vi hade ståplatsbiljett. Det var grymt skoj att stå i klacken igen. Det tyckte vi båda, så det blr fler gånger.
 
HV71 inledde matchen med vilja, glöd och tempo. Dock gjorde Leksand första målet och HV71 verkade tappa det mesta av det vi sett en skymt av i början. I sista perioden  verkade dock laget vaknat till liv igen och man hämtade igen 1-4 till 3-4. Men viljan räckte inte riktigt till och det blev en ny förlust. Tufft för HV-hjärtat, men om de visar upp denna kämparglöd i nästa match och under hela matchen,  så kan det bara bli flera poäng.
 
Min vän Meenakshi kom direkt från ett möte på jobbet. Hon hade med sig en överbliven viltburgare till mig. Så himla god trots att den var kall och utan dressing. Jag har fina vänner som tänker på mig och min ständigt hungriga mage.

Söndagsmys hos hjärtat

 

The return of Miss Milkheart

Så var dagen här. Dagsköpcentrat iuta leka "vampyr" och försöka bli en vanlig treskiftare igen. Jag ser faktiskt fram emot det, fast något säger mig att de första veckorna kommer bli lite tuffa. Men sen ordnar det säkert upp sig. Nattskiftet består av endast 3 nätter på raken, samtidigt som vi bara kommer att få någon dag på oss att ställa om till dagtid igen 3 av 4 gånger, vilket kommer att sätta sina spår.
 
En av de stora anledningarna till att jag byter skift, är mitt förhållande med Mattias. Vi kommer att få det lättare att umgås, sova hos varandra och planera saker att göra. På pappret ser det åtminstone ut så, så det håller vi tummarna för.
 
Parkeringen vid stora köpcentrat i staden är helt öde

3 poäng till rätta laget

Ja om du frågar mig och alla andra HV71-supportrar. En jämn och nervig match mot MoDo vanns till slut med 5-3 och jag och min kompis Pernilla jublade ikapp med resten av hallen.
 
Träffade Daniel och några andra där ikväll. Först såg jag dock inte vem tjejen som satt bredvid Daniel var utan sträckte fram handen för att hälsa. Sen såg jag att det var Emelie från Friskis. Snacka om bortgjord. Skyllde på att hon inte hade rätt kläder på sig. Men det är ingen hemlighet att jag har svårt att känna igen folk ibland. Särskilt när jag inte ser dem i ett sammanhang som jag inte är van att se dem i. Men jag är glad för deras skull och hoppa att det håller i tid och evighet.
 
Nu ska jag försöka varva ner och komma ner i sängen, för på torsdag ringer klockan kl 05.00. Dags att börja med treskift igen.

RSS 2.0