Underbara besked

Igår berättade Mattias att hans värden såg så bra ut, att det inte blir några mera behandlingar för tillfället. Så jäkla skönt! Nu är det bara att hoppas att det förblir samma posetiva trend.

Sova med hög mysfaktor

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en natts jobb. I sängen ligger älsklingen och sover. Mys.......

Goefika, fest, middag och ett fång rosor

Förra lördagen var det fest hemma hos Mattias. Det var lite pirrigt att få träffa hans vänner igen även om jag faktiskt träffat några av dem förut men endast ute på krogen och det är inte riktigt samma sak. Men det hela avlöpte utan några konstigheter och det blev en grymt kul kväll.
 
 
 
 På måndagskvällen var jag hemma hos Méenakshi och fick goefika och sen även kvällsmat. Kladdkakemuffins på vit choklad och glasyr med lakritspulver i. Jag fick garnera dem med strössel. Otroligt sött men segt och gott var det. De varma mackorna innehåller mozarella, skinka och annat gott. Med mig hem fick jag en miniform med ovan nämda kladdkakemuffinsinnehåll. Den ligger orörd i min frys och väntar på besök av en riktig sockergris.
 
På tisdagen hoppade jag in och värdade Skivstång/Intervall med sköna Sara som ledare. Lite snett och vint = Skivstång på skånska. Dvs vid bicepsövningarna lägger man en extra lätt vikt på ena sidan av stången. Det känns inte så jobbigt men ni skulle bara veta hur tungt det helt plötsligt känns när man skiftar över vikten till andra sidan. Oh my....... Efter skivstångsdelen var det sen dags för intervallen; 45 sek x 15. Svettigt, roligt och "Jag vill göra detta igen"-känsla efteråt.
 
I fredags fick jag och Mattias besök från Maria, en gemensam vän till oss. Det var faktiskt hon som såg till att vi gick på vår första date för ca 3,5 år sen. Men innan hon dök upp på fredagskvällen passade jag på att glida ner i ett varmt bad med en liten whiskey att njuta av.
 
På lördagen var Mattias och jag hembjudna till Lisa och Johan, två som jag känner via Friskis & Svettis, och det var en trevlig kväll med god välkomstdrink och mat, trevligt sällskap och roliga lekar. Vid halv 2 begav vi oss hemåt och somnade sen gott. Maria hade varit hemma hos vänner till sig och sov gott när vi kom hem.
 
På söndagen gick ut och köpte hem wok till lunch, så Maria fick mat innan hon skulle åka hemåt. Medan jag väntade på maten, gick de andra två till ICA-butiken som ligger vägg i vägg. När de kom tillbaka, hade Mattias köpt en bukett rosor till mig. Gissa om jag blev överraskad. Han kan min man.
 

RSS 2.0