Spelnörden är ledsen

Nu är spelnörden i mig ledsen. Posten har kommit men inget dataspel till mig. Paketet är inte större än en dvd-film. Ja ja..... Blir väl en tur till ICA Maxi imorgon också. Och ja, jag har full förståelse för en brevbärares arbetsbelastning, så tro inte att det är dom jag skyller på.

Massage

Äntligen har jag lyckats få arsle ur vagnen och beställt en tid för massage. Så torsdag nästa vecka, när man är långledig igen, är det dags. Jag längtar.....

Nostalgitripp

Igår var en härligt solig oktoberdag. Jag åt lunch med en vän som jag träffar ganska sällan. Men en lunch då och då brukar hinnas med. Sen fick jag skjuts till ICA Maxi då jag skulle dit och hämta ut ett paket från Cdon. Med paketet i ryggsäcken, började jag vandra hemåt i solskenet. Det var så skönt ute.
Solen skiner över Munksjön och resten av staden
 
Jag gick förbi mamma på vägen hem för att hämta upp ett gäng gamla LP-skivor som hon hade kvar efter mig och brorsan och då han inte vill ha sina, tog jag alla. Det är barnskivor, NKOTB och en del annat.
 
Bland skivorna fanns min favorit genom alla tider: Bon Jovi's New Jersey. Min bror köpte den 1988 när den kom ut, men ärligt talat så har jag lyssnat mest på den. Jag var fast första gången jag hörde den. Jag tjatade på mamma mest hela tiden att jag ville lyssna på skivan, och hon satte oftast på den åt mig. Jag fick nämligen inte röra skivan för brorsan. Jag tjatade till den grad att hon spelade över den på ett kassettband åt mig. Det bandet lyssnade jag snart sönder. Men så kan det gå när en 11-årig tjej upptäcker sitt favoritband.

Finlunch

Idag blev det sen finlunch på favoritrestaurangen En italienare och En grek.
Baconinlindad kyckling med kantarellsås och råstekt potatis.
 
Ser du nyttigheterna mamma?

Värdfest med bästa värdarna

Under dagen och kvällen idag har jag varit på Friskis, mitt självvalda andra hem tror jag bestämt, och lekt med de andra underbara värdarna i stan i vår citylokal. Först fick vi lite information om vad som hända skulle. Sen var det dags att träna. Vi fick testa på 15 minuter av fyra olika typer av pass. Min grupp fick först testa på spinning. Spinvärd som man är och har det i ryggraden, så frågade jag på ren rutin och utan att tänka på det om det var någon som behövde hjälp med att ställa in cykeln. Och visst var det några som behövde hjälp. Sen var det bara att trampa järnet i olika tempon och motstånd i 15 minuter. Sen var det bara att gå i lilla salen och där fick vi testa på Cirkelfys, ett tufft stationspass och ett av mina favoritpass. Sen blev det vidare in i stora salen och testa på Dans Fusion, och alla som känner mig vet precis vad jag tycker om danspass. Jag känner mig vig som ett kylskåp även om jag har taktkänsla. Men jag klarade mig riktigt bra ändå. Avslutningsvis fick vi varna ner till 15 minuters Flex, myckete rörelseträning och sträckning av muskler och kropp.Sturkebiten av det passet slapp vi.
Efter det var det dags för fix och mingel innan vi gick vidare till en av stans restauranger för att äta middag, umgås och dansa. Och som vanligt var det någon form av tävling, denna gång blev det Melodikrysset. Mitt lag slutade på 5:e plats trots att vi bara hade missat 2 svar. Men så var det ju 3 lag som hade alla rätt. Sen har jag dansat en massa och är nu trött i fötterna. Många gick vidare ut, men jag kände inte för det, så jag gick hem. Kvällen har varit grymt skoj som alltid med Friskisfolket och jag är nöjd och tillfreds i både kropp och själ. Och bara som ni vet: Jag har Carolas "moves" och jag är "fierce".

Fängslad tomte

 Jag vet inte vad tomten gjort för ont, men ännu är det lite tid kvar innan han släpps lös. Så ett litet tag till går vi säkra.

Hårförlängning

 
För 2 år sen satte jag i hårförlängningar i mitt hår. Gillade att ha så långt och tjockt hår, men det krävdes en hel del skötsel. Och när det växer ut, blir det inte snyggt till slut. Men Malin, och även Madde på jobbet, har något så fiffigt som clips med hår på. Mycket smidigt och snabbt att få i och ur håret. Själva löshåret kräver fortfarande skötsel, men inte på samma sätt. Och enda sen jag lyckades få tag på en klänning till min kusins bröllop i Stockholm förra helgen, så har jag funderat på att köpa hem någon form av tillfällig hårförlängning, antingen clips eller tejp. Nu återstår dock bara att välja rätt färg, så jag tänkte att ni ska få hjälpa mig.
  Dark blond
 
 Golden brown
Jag vete katten vilken som är rätt riktigt, tror jag har stirrat för länge på bilderna. Men jag lutar åt Dark blond. Vad tycker ni?

På rätt plats

Teorin på truckkursen godkänd, nu är det bara att övningsköra och tuta och köra.
 
Sen känns det jäkligt gött att åter stå på hemmastå uppe på Kinnarps. Känns som rätt plats i tillvaron.
Ikväll Hv71 mot Luleå.

Dagens visdomsord

Dagens visdomsord på truckkursen:
 
Håll INTE i hatten!

Arla morgon

Idag ska jag till jobbet för att gå på truckkurs i två dagar. Just nu sitter jag på bussen. För en natt jobbare som mig känns det ganska bakvänt att gå upp när larmet på mobilen ljuder kl 06.00. I vanliga fall brukar jag börja längta hem till sängen och kuddarna vid  den tiden. Ha en bra onsdag!

Dags att skaffa hemhjälp?


Jag har alltid tyckt att hushållssysslor är vansinnigt tråkigt. Man kanske skulle slå till.
 
 

Assassin's Creed 3

Snart får man leka lönnmördare igen. Nästa onsdag släpps spelet Assassin's Creed 3 och samma dag landar det i min brevlåda. Jag längtar.....

Nattfilm

Det är så oerhört smart att somna i soffan och vakna ca 5 timmar senare. Tur att nattfilm visas, denna gång är det Ghost Rider.
Följ min blogg med Bloglovin

Färdkost på bussen

Så går bussen mot hemstaden igen och det är dags att fylla på energiförrådet

Dagens lunch


Medan de andra sover

Just nu befinner jag mig i Stockholm hemma hos bästa Malin och hennes sambo och två pälsbollar. Det var längesen som jag bloggade, men jag känner att det nog är  på tiden att ta upp det igen. Jag väljer dock att skapa en ny blogg och använda en annan media än datorn, dvs min nyinköpta leksak. jag är numera en stolt ägare till en Samsung Galaxy S2 och tänker således använda den som mitt redskap för detta bloggande. Så medan de övriga fortfarande sover, ska jag återgå till min bok.

RSS 2.0